LUPA LOGOTYP.png
conference-room-768441_1920.jpg

NASZA OFERTA

Jesteśmy dla Was, dlatego chcemy zaoferować Wam nie tylko możliwość podniesienia kompetencji zawodowych, ale również nasze wsparcie. Wiemy, że bez niego trudno jest o właściwą motywację oraz wytrwałość w pokonywaniu kolejnych trudności. To jednak nie wszystko. Co więcej mamy dla Was w zanadrzu?

Wspólne spotkania podczas kursów i szkoleń chcemy realizować tak, aby pozwoliły Wam na zdobycie nowych znajomości biznesowych. Liczymy na to, że nasze spotkania staną się dla Was źródłem inspiracji, pozwolą na Wasz rozwój osobisty oraz że dzięki nim umocnicie swoją pozycję na rynku pracy. Co możecie zyskać? Nasze szkolenia zarówno pomogą Wam w zdobyciu nowych umiejętności miękkich – tak ważnych współcześnie na rynku pracy – jak i zagwarantują poszerzenie Waszych kwalifikacji zawodowych. Współcześnie bardzo ważna pozostaje umiejętność planowania oraz właściwa organizacja czasu pracy, dlatego w naszych kursach staramy się wskazać Wam, jak organizować swoje działania. Stawiamy na kreatywne rozwiązania.

Nasi profesjonalni trenerzy zadbają o Wasz rozwój i komfort podczas organizowanych kursów oraz szkoleń.

NAPISZ DO NAS

Dziękujemy za zgłoszenie!

• Szkolenie Cyberprzemoc a bezpieczeństwo w sieci
    Szkolenie online
    Szkolenie dedykowane dla rodziców, pedagogów, osób które pracują z dziećmi, dzieci, młodzieży, przedsiębiorców.
  • Szkolenie Canva - bez tajemnic
    Szkolenie online
    Szkolenie dedykowane dla osób, które chcą zacząć swoją przygodę z grafiką komputerową, przedsiębiorców, przyszłych marketingowców.
  • Śniadanie biznesowe - rezerwacja
    28 maj 2021, 08:30
    Lublin, Herbowa 2a, 20-551 Lublin, Polska
    Śniadanie jest najważniejszym posiłkiem dnia. Większej wartości nabiera jeżeli zjesz je w odpowiednim czasie z odpowiednimi ludźmi. Zapraszamy na śniadania biznesowe w Klubie biznesu Lupa.